16°
Half Bewolkt
Disclaimer Wie of wat is Filemeldingen.nl?

Filemeldingen.nl is een volledig zelfstandige en onafhankelijke website, met als doelstelling de bezoeker te informeren over het desbetreffende product of dienst. Filemeldingen.nl is zelf geen bedrijf of verkooppunt. Alle op deze website vermelde producten en gerelateerde producten en/of diensten worden door andere partijen dan Filemeldingen.nl aangeboden, georganiseerd en afgehandeld.

U bestelt en betaald uw product(en) altijd rechtstreeks bij de desbetreffende partner die door ons op voorhand zijn nagekeken op betrouwbaarheid. Filemeldingen.nl kan (in de breedste zin des woords en niet uitsluitend beperkt tot) niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud, volledigheid of juistheid van de links naar de door haar aangeboden verkooppunten. We werken dan ook niet met partijen die nog maar net bestaan of geen bekendheid hebben.

Alhoewel de informatie op Filemeldingen.nl met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld en continue wordt gecontroleerd kan Filemeldingen.nl geen garantie geven dat deze informatie juist is. Filemeldingen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van of voortvloeiend uit op haar website vermelde informatie. Alle op deze website vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van kennelijke fouten en beschikbaarheid. Tevens kunnen er zogenaamde "vanaf prijzen" zichtbaar zijn waarbij in een later stadium bijkomende kosten worden getoond en/of berekend.Werkt Filemeldingen.nl met ieder willekeurig bedrijf samen?

Wij hebben bepaalde eisen waar een partner aan moet voldoen. We werken bijvoorbeeld niet met bedrijven en online winkels die nog maar net bestaan en/of geen bekendheid hebben.Ik heb een vraag over het product of dienst die aangeboden wordt op Filemeldingen.nl

Het aanbod op Filemeldingen.nl wordt beheerd en dagelijks ververst door onze partners. Indien u een vraag heeft over de op Filemeldingen.nl aangeboden producten verzoeken wij u deze vraag rechtstreeks aan de betreffende partner te stellen.Ik wil graag adverteren op Filemeldingen.nl?

Dagelijks bezoeken duizenden consumenten/bedrijven onze website. Dit maakt onze website een uitermate geschikte plek om uw (gerelateerde) producten onder de aandacht te brengen. Heeft u interesse om te adverteren op onze website, neem dan contact met ons op.Mijn vraag staat er niet bij?

Mocht uw vraag op deze pagina niet beantwoord worden en deze is gerelateerd aan de producten op Filemeldingen.nl dan kunt u uw vraag het beste aan één van onze partners sturen. Voor overige vragen kunt u ons contactformulier gebruiken, wij zullen u dan zo snel mogelijk berichten.